— PROČ BY JSTE MĚLI ZAVÍTAT K NÁM—

- Naše sushi je připravováno vždy z nejčerstvějších surovin od ověřených dodavatelů.


LOSOS ARKTICKÝ

Tento druh lososa není chovaný v sádkách na rozdíl od lososa norského, který je uměle dokrmován karotenem pro oranžovou barvu masa. Náš losos arktický žije volně v oceánu, kde se živí převážně krevetami a korýši, tím získává přirozenou barvu masa, není tak velkého vzrůstu jako losos norský chovaný v zajetí. Málo kdo ví, že čerstvý losos při filetaci voní jako právě rozkrojený meloun. Dáváme přednost kvalitě, nikoli kvantitě, proto u nás dostanete vždy jen čerstvého lososa arktického. ( místo lovu Island)

TUŇÁK ŽLUTOPLOUTVÝ SASHIMI KVALITA

Odebíráme výhradně tuňáka z Malediv, pro nízký obsah tuku v mase, jelikož volně žijící tuňák je neustále v pohybu, a to i během spánku. Pouze Maledivy loví tuňáky klasickým způsobem, na pruty, vytažením ryby na loď, na rozdíl od ostatních zemí, které vláčí ulovené ryby až do přístavu za lodí. Tím maledivští rybáři zabrání uvolňování Histaminu do masa, který je z těla vylučován výhradně stresem a velice znehodnocuje kvalitu vytěženého masa. Pro Vás odebíráme nejkvalitnější část filet - SASHIMI CHUNK AAA kvality, a tím zaručujeme jedinečný gastro zážitek 

KVALITNÍ JAPONSKÁ SUSHI RÝŽE

Jedna z nejdůležitějších ingrediencí na přípravu sushi je právě rýže. Na doporučení japonských sushi mistrů používáme japonskou rýži YUME NISHIKI, která je pěstována v Itálii pod dohledem japonských odborníků. Dbáme na doporučené skladování, vaření i dochucení rýže, které probíhá v HANGIRI, vyrobeného z cedrového dřeva. Tím se chuť našeho sushi velmi liší od ostatních..